Неділя, 08 березня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

duhovhoe

filarmoniya1Сьогодні, 7 березня, під стінами Львівської обласної філармонії відбувся бойкот концерту Наталії Бучинської, яка виступала на сцені Антимайдану. Акцію протесту організували активісти Львівської міської організації Народного Руху України. Про це з місця події повідомив кореспондент Дивись.Інфо.

Біля входу до філармонії зібралося кілька десятків львів’ян. Люди тримали в руках плакати з написами «Бучинській антипремію «Золотий батон», «Наташа бек-вокаліст Партії регіонів», «Заслужена артистка «ДНР», «Віддайте гонорари за Антимайдан на АТО», «Співала Януковичу, їдь співати «ЛНР» і «ДНР», «Наташа-Чемодан-Вокзал-Янукович».

Пікетники закликали людей здавати квитки на концерт Наталії Бучинської, яка підтримувала режим Януковича.

«Здавайте квитки у касу. Вона виступала за Антимайдан, хай тепер виступає перед пустим залом», – закликали організатори акції.

Деякі люди були шоковані тим, що їхня улюблена співачка виступала на Антимайдані, розверталися і йшли геть, були й такі, що від обурення рвали свої квитки.

Джерело: http://dyvys.info

Останні новини

Thumbnail Среди свидетелей убийства Бориса Немцова оказались сотрудники правоохранительных органов, пишет Ъ. Среди свидетелей убийства российского оппозиционера Бориса Немцова есть представители силовых...

Популярне на сайті

03.03.15 14238 Украина получила от Запада очень важное вооружение. Кремль взбешен
Иногда одна цифра заставляет задуматься больше, чем часы абстрактной говорильни. Более 17…
04.03.15 11662 "В России началась настоящая паника? Аэропорты переполнены, люди бегут за границу целыми семьями"
Может быть информация поданная сайтом русьев и преувеличена, но не стоит забывать, что в…