Субота, 13 червня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

gjeПольський міністр закордонних справ Гжегож Схєтина заявив, що РП з нетерпінням чекає, коли Україна увійде до складу Європейського союзу. Про це він сказав 12 червня на форумі Wroclaw Global Forum, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу МЗС Польщі.

Також дипломат висловив надію на те, що Росія припинить проводити свою агресивну політику проти України. “Ми з нетерпінням чекаємо на Україну як повноправного партнера і члена ЄС.

Ми шукаємо вирішення кризи в Україні і хочемо встановити нормальні відносини з Росією, коли вона перестане атакувати свого сусіда”, – сказав глава МЗС Польщі. “Європейський Союз повинен підтвердити свою роль як стабілізатора в цій ситуації.

Ми з партнерами ЄС працюємо над розробкою політики щодо наших сусідів. Я вважаю, що реакція Європи на ситуацію у нашого східного сусіда (Україна – ред.) буде ґрунтуватися на цінностях та спільних інтересах “, – сказав глава польської дипломатії. Схетина підкреслив, що “мрія членства України в ЄС також є частиною стабілізації ситуації в Європі”.


Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Популярне на сайті

05.06.15 42962 Саакашвили 5 дней в роли губернатора Одессы: массовые увольнения и арест
Прошло 5 дней с того момента, как бывший президент Грузии Михаил Саакашвили был назначен…
02.06.15 18428 РЕПОСТ! В Москве взорвался ресторан с Януковичем и К: 3 погибших, 76 раненых! ВИДЕО
Взрыв в ресторане на юго-западе Москвы унёс жизни троих человек. Ранены много людей. Это…
06.06.15 13349 Огромный прокол Путина, в гумконвое РФ обнаружены российские десантники ФОТОФАКТ
Российская межрегиональная общественная организация ветеранов ВДВ и спецназа «Союз…