Вівторок, 30 червня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

im578x383 боргМіністр фінансів України Наталія Яресько не виключає, що 90 % зовнішнього боргу України належить родині Віктора Януковича або його оточенню

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на "ТСН"."Все це можливо, тому що всі ці облігації можна продати - купляти. Вони на Ірландській біржі продаються. І я не можу знати, хто є бенефіціаром", - зазначила вона, відповідаючи на запитання журналіста про те, що з'явилася інформація, що 90% українських боргів належить сім'ї Януковича і його оточенню.

Говорячи про борг Москві, Яресько уточнила, що напряму Росії належить 3 млрд доларів США боргу України за єврооблігаціями, випущеними у грудні 2013 року, а поза цим є маленькі частини, які тримаються різними російськими фондами.Міністр зауважила, що прагне реструктуризації боргу Росії і не хотіла б політизувати це питання."Я б це не говорила (що борг Росії можна не платити - ред.). Я б сказала, що це одна з облігацій, яка дійсно підлягає під реструктуризацію. І сподіваємося з усіма мати рівні стосунки. Я думаю, що це не треба політизувати", - підкреслила Яресько.

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Спроби купки депутатів та монархістів повернути до Росії резиденцію царської родини приречені Патріоти України вже писали, про ініціативу пітерського депутата і його звернення до Дому Романових, з...