Неділя, 05 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

shahrayiПрацювали з майном та нерухомістю за досить поширеною шахрайською схемою.

Співробітники МВС Росії затримали 19 імовірних учасників організованої злочинної групи, що створила фінансову піраміду. Про це йдеться в повідомленні відомства, що надійшло до редакції Лента.ру, інформують Патріоти України.

За попередніми оцінками, від діяльності підозрюваних постраждали більше п’яти тисяч чоловік, а завдані збитки склали близько мільярда рублів, які потім були переведені в Україну. За даними поліції, зловмисники створили ТОВ “Російська соціальна програма” (РСП), під вивіскою якої надавали своїм клієнтам альтернативу стандартному банківському кредиту. Товариство пропонувало придбати і передати майно, яке цікавило людину, на “пільгових умовах”: невеликий відсоток і тривалий термін виплати. Основною і чи не єдиною умовою укладення договору з РСП було внесення від 5 до 20 відсотків вартості майна або нерухомості. Потім, імовірно, клієнтів змушували робити додаткові виплати, але майно під різними приводами не передавали.

У повідомленні МВС зазначається, що в 32 регіонах діяло 40 представництв РСП. Надходили від ошуканих громадян кошти спочатку на рахунки афілійованих організацій, потім переводилися в готівку і вивозилися в Україну. У справі проведено більше 150 обшуків, накладено арешти на об’єкти рухомого і нерухомого майна. 28 травня щодо імовірних творців та учасників угруповання, серед яких є громадяни України, було порушено справу за трьома статтями Кримінального кодексу Росії: організація злочинного співтовариства, відмивання грошових коштів та шахрайство.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами