Субота, 18 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

gaz1Сторони вирішили поліпшити газову інфраструктуру і купувати газ, як мінімум, з трьох джерел. Для цього був підписаний спільний договір, повідомляють Патріоти України з посиланням на rusjev.net. Відповідний документ підписали в хорватському місті Дубровнік: віце-президент Єврокомісії Марош Шевчович, єврокомісар з питань кліматичних змін та енергетики Мігель Аріас Каньєте, а також міністри енергетики 15 європейських країн: Австрії, Албанії, Болгарії, Греції, Італії, Македонії, Румунії, Словаччини, Словенії, Сербії, Угорщини, Хорватії та України. Вперше в історії всі країни регіону, члени ЄС і сусідні країни вибрали пріоритетом енергетику, – сказав міністр економіки Хорватії Іван Врдоляк.

В пріоритетні проекти увійшов Трансадріатичний трубопровід, який допоможе поставляти блакитне паливо з Азербайджану в обхід Росії через Адріатичне море через Грецію і Албанію до півдня Італії, а далі – в європейську газотранспортну систему. В іншій пріоритетний проект увійшли газосполучення між Грецією і Болгарією.

Відомі світові аналітики звернули увагу на різке скорочення валютних резервів РФ, які є єдиним джерелом фінансування бюджетного дефіциту в умовах західних санкцій та зменшення доходів через падіння цін на нафту і газ у світі. “Якщо Європа відмовиться від російського газу і постачання будуть скорочуватися такими ж темпами, то російській економіці загрожує банкрутство вже цього року”, – відзначають аналітики. Вже зараз росіяни стали біднішими через імперські амбіції свого президента, оскільки через агресивну політику Кремля проти України західні країни ввели санкції проти РФ і значно знизився рівень життя російських громадян.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail РФ непрерывным идиотским враньем окончательно загнала себя в уголРоссия почти наверняка наложит вето на резолюцию Совета Безопасности ООН по созданию международного трибунала по Боингу. Полагаю, на...