П'ятниця, 10 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

thumbnail 20150708200051nМіський голова Києва Віталій Кличко запропонував голові Одеської облдержадміністрації Міхеїлу Саакашвілі зробити Київ і Одесу містами-побратимами.


"Мені приємно сьогодні бути в Одесі - місті, в якому прокинулася надія на позитивні зміни і перетворення. Ми говорили з Міхеїлом Саакашвілі в Києві по телефону, але хочу тут, в Одесі, побажати йому успіху в тій справі, за яку він взявся.

Його реформаторські досягнення і здібності відомі. Але, Міша, у тебе повірила Одеса - а це дорогого коштує! Пропоную побратимство міст Києва та Одеси", - сказав Кличко під час наради за участю президента України Петра Порошенка в Одесі в середу, пише Інтерфакс-Україна.

Джерело: http://fakty.ictv.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail В 8:40 на улице Ньютона в Харькове в момент утренней инкассации произошло разбойное нападение на отделение Новой почты, сообщил народный депутат, советник министра внутренних дел Антон Геращенко.