Субота, 18 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

restoranУ місті Геленджик, в Краснодарському краї РФ подають страви з незвичайними назвами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на користувача Instagram typodar, який і опублікував фото меню ресторану.

Один з ресторанів, розташований в курортній зоні Геленджика, де знаходиться шикарний палац, який імовірно належить президенту Росії Володимиру Путіну, пропонує своїм відвідувачам покуштувати “фрітатту з Порошенка”.

Зокрема, в меню є страва “Тепленький Обама з печінкою Меркель”, “Фріттата з Порошенка з Меркель і Обамою», “Джон Керрі з в’яленими Псаками”, “Яценюк на американській подушці” і “Саркозі у французькій булочці”. Слід відзначити, що фантазія творців меню викликала неоднозначну реакцію користувачів соцмереж.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail РФ непрерывным идиотским враньем окончательно загнала себя в уголРоссия почти наверняка наложит вето на резолюцию Совета Безопасности ООН по созданию международного трибунала по Боингу. Полагаю, на...