П'ятниця, 30 січня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

viyskovi 1Пекельні залпи бойовиків не стихали, позиції українських військових вони обстріляли понад сотню разів.

Українські бійці своїх позиції не тільки не здали, але й відвоювали нові.

Потужний удар української артилерії, і терористи 31-го блокпоста вже не контролюють. Відтіснити ворога вдалося й від 25-го та 29-го блокпостів, де кілька день точилися запеклі бої. Про це заявив депутат Семен Семенченко.

Територія старого блокпосту цілковито прострілюється з обох боків і повертатися на старі позиції українським воїнам поки дуже небезпечно.

Загалом ситуація на донецькому летовищі відучора не змінилася. Сили АТО контролюють тільки частину території: це рештки злітної смуги, метео та пожежну вежі.

Водночас, під завалами нового терміналу досі можуть бути люди. Та дістати їх поки нема змоги, там точаться бої.

Поряд з летовищем силам АТО вдалося розбити автівку з терористами. Півтора десятка бандитів загинуло, а одного взяли в полон. На допиті той розповів: за те, що взяв до рук автомата, йому платили дві з половиною тисячі гривень на місяць, а воював зовсім не проти українців.

Також приємна новина – кіборгів, що нині у полоні в Донецьку, – відпустили, щоправда, поки лише трьох. У полоні ще 24 військовика.

«На сьогоднішній день активно ведуться переговори з ватажками бандформувань про звільнення українських полонених. Вдалося визволити 3 українських військових та повернути тіла 8 загиблих бійців,»- заявляє речник АТО Андрій Лисенко.

Загалом минула доба в зоні АТО була вкрай напруженою. Бойовики 115 разів обстрілювали позиції сил АТО, та поцілили в 15 населених пунктів.
Джерело:http://dyvys.info/polityka/ukrajinski-voyaky-zahopyly-novi-blokposty-video.html

blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Thumbnail Місцеві жителі повідомляють про колону з 5 танків і 4 «Гвоздик» на трасі Н-21. Про це повідомив канал «112 Україна». «Вже приблизно через годину цю колону побачили на трасі Н-21. Ця колона їхала у бік Харцизька. Є...

Популярне на сайті

22.01.15 31211 У соцмережах знайшли винних у розстрілі тролейбуса (фото)
Журналіст Михайло Дворянчук навів докази того, що саме бойовики стріляли з міномета по…
27.01.15 28163 Список тех, кто не голосовал за признание России страной-агрессором
Сегодня Верховная Рада приняла заявление, в котором Россия названа страной-агрессором. И…