П'ятниця, 06 лютого 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

duhovhoe

20150122175316Журналіст Михайло Дворянчук навів докази того, що саме бойовики стріляли з міномета по зупинці в Донецьку. «Тільки факти. На Карті 1 - Донецьк. На Заході війська ЗСУ. На Сході - території, підконтрольні «ДНР» та РФ. Українські війська знаходяться тільки в Пісках. Східніше Пісок немає жодного українського військового.

Міна впала практично на перехресті вулиць Купріна - Івана Ткаченка. На Карті 2 - еліпс вибуху, який чітко видно на відео. Саме він вказує нам напрямок, звідки прилетіла міна. Карта 3 - прив'язка до тролейбуса. Карта 4 - місце зупинки тролейбуса і вибуху на Google maps з прив'язкою до сторін світу. Міна прилетіла зі східного боку міста. Впала якраз на жвавому і великому перехресті - дуже зручне місце для прив'язки артрозрахунку», - написав він у Facebook. Як повідомляли Факти, сьогодні 13 людей загинули, десятки поранені в результаті попадання снаряда в тролейбусну зупинку в Донецьку.
Джерело: http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1540404

blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Thumbnail На енакиевском металлзаводе 6 февраля запланирована остановка предпоследней из работающих печей. Об этом, ссылаясь на источники в семьях семей рабочих пишет блогер Александр Темнов.

Популярне на сайті

03.02.15 23273 ВАНГА ЗНАЛА, КОГДА ЗАКОНЧИТСЯ ВОЙНА В УКРАИНЕ
Политики не могут даже предположить, когда закончится война в Украине. А гражданам не…
05.02.15 23057 Российский биатлонист уронил флаг под ноги украинцу
На последних метрах мужской эстафеты на чемпионате Европы с Алексеем Слеповым приключился…
05.02.15 13873 Мишоловка, в яку попав Путін, захлопнеться 12 лютого.
Мишоловка, в яку попав Путін, захлопнеться 12 лютого. Гіпер-активність Керрі, Олланда і…