П'ятниця, 06 лютого 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

duhovhoe

zvantazhennya106Російські окупанти час від часу намагаються атакувати позиції силовиків під Пісками. Але побачивши на формі нашивки «Правий сектор» або «ОУН» — відразу відмовляються від цього задуму і викидають білий прапор. Про це повідомляє у соцмережі заступник командира добровольчого батальйону «ОУН» Борис Гуменюк.

«Кацапи, коли нас бачать, відразу в штани роблять, викидають білий прапор (онде такий висить на плоті), і намагаються здатися в полон. Але хлопці їм не вірять. Кажуть, так зараз виглядає державний прапор Росії — країни, яка здихає, зокрема, цей штандарт належить батальйону «Дурдом»», — пише Гуменюк.

«Ну і луплять по ним з усього. Потім ті гниють в бур’янах і лісосмугах. Бо ніщо так українцю не пахне, як здохлий кацап», — додає він.

Бійці добровольчого батальйону вже вивчили підлу душу російського солдата. У боях під аеропортом Донецька вони не раз ставали свідками, як росіяни піднімали білий прапор і запитували перемир’я, щоб зібрати своїх загиблих солдатів. Але як тільки українські захисники намагалися винести з поля бою тіла своїх загиблих товаришів — з розташування російських військових і бойовиків відразу відкривається вогонь на поразку.

Раніше ми повідомляли: Назва добровольчого батальйону визначає, визнає його офіційно український уряд чи ні. Саме з цієї причини бійці Українського Добровольчого Корпусу «Правий Сектор» та батальйону «ОУН» досі не мають статусу учасника бойових дій.

«А вистачить з нас правосєків, якими кацапських дітей лякають. Якщо ми створимо оунівський батальйон, нас в Москві і світі неправильно зрозуміють. От якби ви назвалися інакше, наприклад, «Говерла» або «Червона рута» — була б інша розмова», — прокоментував ситуацію один з депутатів
Джерело:http://7days-ua.com/news

blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Thumbnail На енакиевском металлзаводе 6 февраля запланирована остановка предпоследней из работающих печей. Об этом, ссылаясь на источники в семьях семей рабочих пишет блогер Александр Темнов.

Популярне на сайті

03.02.15 23275 ВАНГА ЗНАЛА, КОГДА ЗАКОНЧИТСЯ ВОЙНА В УКРАИНЕ
Политики не могут даже предположить, когда закончится война в Украине. А гражданам не…
05.02.15 23066 Российский биатлонист уронил флаг под ноги украинцу
На последних метрах мужской эстафеты на чемпионате Европы с Алексеем Слеповым приключился…
05.02.15 13878 Мишоловка, в яку попав Путін, захлопнеться 12 лютого.
Мишоловка, в яку попав Путін, захлопнеться 12 лютого. Гіпер-активність Керрі, Олланда і…