П'ятниця, 03 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

580322 479085165504543 1271913872 nМишоловка, в яку попав Путін, захлопнеться 12 лютого.

Гіпер-активність Керрі, Олланда і Меркель, які сьогодні перебувають у Києві, на переговорах з Порошенком, напрацьовуючи остаточний прийнятний для усіх сторін сценарій, перед поїздкої до Москви, для остаточного його політичного врегулювання з Путіним, досягає свого повного політичного апогею. Путін повинен визначитися остаточно до 9 лютого, коли Меркель у Вашингтоні з Обамою остаточно погодять сценарій саміту ЄС 12 лютого, враховуючи остаточну позицію Путіна, готового на ...подальшу ескалацію загострення конфлікту проти всього Світу, або готового з"їсти власного капелюха ганьби і скоритися перед світовим співтовариства, повністю погодившись виконати Мінські угоди у визначений конкретними рамками термін!


Часу обмаль! Путін чітко розуміє, що Захід на цей раз НЕ блефує! Захід - НЕ вступиться! Захід, хоче остаточно знати позицію Кремля до 12 лютого, аби прийняти своє остаточне рішення: ампутація режиму Путіна або просте амбулаторне лікування Кремля зеленкою і йодом!
Вибір за Кремлем, що чекає на його злочинний режим у майбутньому: збереження або ліквідація консолідованими зусиллями світових китів!
В повітрі відчутно запахло смаженим….залишків росії!

Юрій Романюк

Допис by Юрій Романюк.
blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail А ублюдки весьма комфортно чувствуют себя при этой власти, доложу я вам. Помните, оборзевшие прокуроры недавно спалились с перепиской, где они обсуждали, как “на районе телефон отразбоить”? Ну там...

Популярне на сайті

01.07.15 6365 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.
01.07.15 1578 Вражає: Гаврилюк назвав, скільки геїв є серед нардепів (відео)
Нардеп Гаврилюк висловився про сексуальну орієнтацію своїх колег. Журналіст попросив…
01.07.15 1562 У Росії почалося справжнє полювання на українських водіїв
Українці на великовантажних автомобілях бояться їхати до РФ, переживаючи за своє життя та…