Неділя, 05 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

furiУкраїнці на великовантажних автомобілях бояться їхати до РФ, переживаючи за своє життя та здоров’я.

Українських водіїв великовантажних авто, що працюють в Росії, безжально вбивають. Про це розповів Обозревателю житель села Вільшанка Маньківського району Черкаської області Петро К. (ім’я змінено), повідомляють Патріоти України. Петро кілька років працював у російському Автодорі на великовантажних вантажівках. Але нещодавно повернувся із заробітків – з наміром більше ніколи не повертатися до Росії. Петро стверджує, що за останній рік на трасах ростовської області нібито вбили 52 осіб.

“Я працював на вантажівці MAN і возив щебінь в Митіщі Московської області, – каже Петро. – Але ситуація загострювалася з кожним днем. У Ростовській області на дорозі “Дон” діє група злочинців, яка розправляється з українцями. Вночі вони кидають “їжак” під колеса машини, у неї пробивається колесо і водій виходить усунути несправність. У цей час злочинці розстрілюють водія, причому ним завжди виявляється український заробітчанин.

Не беруть ні вантаж, ні грошей, ні цінностей – просто вбивають і ховаються. Місцева поліція безсила або робить вигляд, що не може нічого зробити”. “Бандити визначають українців декількома способами. По-перше, за допомогою знайомих добираються до документів на АТП, і виписують номери машин, на яких їздять наші співвітчизники. Ще один метод дізнатися, що за кермом українець – стиль їзди. Якщо вантажівка їде 70 км/год в населеному пункті, пропускає легковика і поводиться толерантно – значить, є підозра, що за кермом громадянин України. Колеги розповіли мені, що їздити треба так, як місцеві – на будь-яких дорогах 90 км/год, нікого не пропускати і нахабно маневрувати.

Тоді шансів, що тебе “вирахують”, менше”, – ділиться своїми міркуваннями очевидець. “Раніше, до війни, працювати в Росії було простіше. Сьогодні, у зв’язку з цим “полюванням”, українці їдуть звідти”, – підсумовує Петро. Історію можна було б вважати фантастичною, проте інформація про банду вбивць, які орудують на трасі “Дон”, була і в офіційних російських ЗМІ. Однак вони не говорили про жертви вбивць як виключно українців. Наприклад, одними з перших були літні москвичі. Місцева преса також повідомила, що наприкінці 2014 року банду затримали і знешкодили. Однак співрозмовник видання впевнений, що зараз “залишки” банди ще на волі і вони полюють саме за водіями-українцями.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Популярне на сайті

01.07.15 6539 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.
04.07.15 5733 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
01.07.15 1670 Вражає: Гаврилюк назвав, скільки геїв є серед нардепів (відео)
Нардеп Гаврилюк висловився про сексуальну орієнтацію своїх колег. Журналіст попросив…