Субота, 04 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

sud1Головою Апеляційного суду міста Києва рішенням загальних зборів суду обрано Ярослава Головачова. Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду міста Києва, інформують Патріоти України.

“Відповідно до вимог чинного законодавства шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів, які працюють в Апеляційному суді міста Києва, на посаду голови Апеляційного суду міста Києва строком на два роки обрано Ярослава Головачова”, – йдеться у повідомленні. Заступником голови Апеляційного суду, також строком на два роки, обрано Ганну Крижанівську. Вибори пройшли в 2 тури. У другому турі за Ярослава Головачова проголосувало 62 із 103 суддів і таким чином він переміг суддю Дмитра Сокуренка. Окрім того, сьогодні збори планують обрати двох заступників голови Апеляційного суду.

Головачов змінив на цій посаді Антона Чернушенка, який підозрюється у винесенні завідомо неправосудних судових рішень та втручанні в роботу автоматизованої системи документообігу суду. 24 червня Генпрокуратура повідомила Чернушенку про підозру у скоєнні тяжких кримінальних правопорушень. 30 червня Верховна Рада дозволила заарештувати Чернушенка, а 1 липня він не з’явився на робочому місці.


Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Чи дійсно російсько-терористичні війська відступили від ключового опорного пункту оборони Маріуполя, чи затіяли чергову брудну гру, щоб виманити наші війська з Широкиного, залишається питанням....

Популярне на сайті

01.07.15 6521 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.
04.07.15 4411 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
01.07.15 1657 Вражає: Гаврилюк назвав, скільки геїв є серед нардепів (відео)
Нардеп Гаврилюк висловився про сексуальну орієнтацію своїх колег. Журналіст попросив…