П'ятниця, 06 лютого 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

duhovhoe

384636721У буферній зоні відбувся обмін полоненими у форматі "всіх на всіх".
Під Донецьком вісьмох поранених бійців АТО звільнили з полону терористів. Обмін відбувся за принципом "всіх на всіх", повідомляє кореспондент ТСН. Українських військових було обміняно на дев'ятьох затриманих бойовиків. Шестеро з восьми звільнених з полону - це захисники Донецького аеропорту. Звільнені бійці всі мають поранення. Троє з них потребують особливого медичного догляду – їх забирали спеціальні машини швидкої допомоги.

Серед полонених терористів було двоє найманців із Росії. Всі бойовики, котрі утримувалися українськими силовиками, заявили, що вони у задовільному стані. Обмін здійснювався центром обміну полонених при СБУ спільно з Міноборони України в буферній зоні поблизу Донецька. Днями з піврічного полону бойовиків визволили трьох "нацгвардійців". Кореспондент ТСН Наталія Нагорна
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ato

blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Thumbnail На енакиевском металлзаводе 6 февраля запланирована остановка предпоследней из работающих печей. Об этом, ссылаясь на источники в семьях семей рабочих пишет блогер Александр Темнов.

Популярне на сайті

03.02.15 23275 ВАНГА ЗНАЛА, КОГДА ЗАКОНЧИТСЯ ВОЙНА В УКРАИНЕ
Политики не могут даже предположить, когда закончится война в Украине. А гражданам не…
05.02.15 23068 Российский биатлонист уронил флаг под ноги украинцу
На последних метрах мужской эстафеты на чемпионате Европы с Алексеем Слеповым приключился…
05.02.15 13881 Мишоловка, в яку попав Путін, захлопнеться 12 лютого.
Мишоловка, в яку попав Путін, захлопнеться 12 лютого. Гіпер-активність Керрі, Олланда і…