П'ятниця, 06 лютого 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

duhovhoe

384630180Їх обстріляли на території, яку контролюють бойовики "ЛНР".

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ 4 лютого потрапили під обстріл з мінометів на території, яку контролюють бойовики "ЛНР". Про це повідомляється в доповіді СММ ОБСЄ, опублікованому в четвер, 5 лютого, передає Дождь. У повідомленні йдеться, що близько 11 ранку патруль ОБСЄ їхав з Луганська у напрямку Станиці Луганської. Приблизно в 700 метрах від південного кінця моста вибухнули три мінометні міни. Перший вибух стався приблизно в 40 метрах попереду і зліва від машини спостерігачів ОБСЄ.

Потім конвой розвернувся і через десять секунд після першого вибуху, приблизно в 50 метрах праворуч від провідного автомобіля, стався другий вибух. Останній вибух стався, коли спостерігачі почали від'їжджати убік Луганська. Члени СММ чули цей вибух, але не бачили - ймовірно, він стався за конвоєм спостерігачів.
За оцінками СММ, міномети, можливо 82-мм, знаходилися на північно-західному напрямку. Після того, як конвой залишив місце обстрілу, спостерігачі більше не чули вибухів. Нагадаємо, під Дружківкою спостерігачі ОБСЄ потрапили у ДТП зі "швидкою" і цивільними авто.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ato

blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Thumbnail На енакиевском металлзаводе 6 февраля запланирована остановка предпоследней из работающих печей. Об этом, ссылаясь на источники в семьях семей рабочих пишет блогер Александр Темнов.

Популярне на сайті

03.02.15 23277 ВАНГА ЗНАЛА, КОГДА ЗАКОНЧИТСЯ ВОЙНА В УКРАИНЕ
Политики не могут даже предположить, когда закончится война в Украине. А гражданам не…
05.02.15 23069 Российский биатлонист уронил флаг под ноги украинцу
На последних метрах мужской эстафеты на чемпионате Европы с Алексеем Слеповым приключился…
05.02.15 13883 Мишоловка, в яку попав Путін, захлопнеться 12 лютого.
Мишоловка, в яку попав Путін, захлопнеться 12 лютого. Гіпер-активність Керрі, Олланда і…