Четвер, 19 лютого 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

duhovhoe

Президент України Петро Порошенко попередив, що за 270 км від Маріуполя знаходиться потужна атомна електростанція, вибух на якій у разі продовження воєнного конфлікту з Росією, може призвести до техногенної катастрофи.
Про це він заявив сьогодні під час дебатів щодо ситуації в Україні на 51-ій Мюнхенській конференції з безпеки.
«Треба зрозуміти, що часу вирішувати воєнний конфлікт немає. Його потрібно вирішувати сьогодні, а не заморожувати, адже за 270 км від Маріуполя знаходиться потужна атомна електростанція, яка у разі вибуху через військові дії може призвести до техногенної катастрофи», - наголосив Президент України.


Він також сказав, що Росія з власною агресією відкрила «ящик Пандори», який наразі мусить закривати увесь світ.
«Я радий, що сьогодні поруч зі мною знаходяться мої друзі і партнери. Сподіваюсь, що разом ми разом знайдемо спосіб, як мирно вирішити конфлікт з Росією», - підкреслив Петро Порошенко і додав, що задля цього потрібно зробити досить прості речі.
«Мої перші кроки – припинити вогонь, закрити кордони, звільнити заручників. Це простий механізм – чесний і відкритий», - сказав президент.
Як писав «Вголос», під час діалогу у Мюнхені Петро Порошенко запевнив, що у разі отримання зброї від Європи та Америки, Україна не буде використовувати її задля атаки.
Джерело: http://vgolos.com.ua/news

blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Thumbnail Российско-террористические войска полностью взяли под контроль населенный пункт и узловую ж\д станцию Дебальцево. Как информирует Цензор.НЕТ, об этом на своей странице в Facebook написал Дмитрий...

Популярне на сайті

03.02.15 40426 ВАНГА ЗНАЛА, КОГДА ЗАКОНЧИТСЯ ВОЙНА В УКРАИНЕ
Политики не могут даже предположить, когда закончится война в Украине. А гражданам не…
05.02.15 36345 Российский биатлонист уронил флаг под ноги украинцу
На последних метрах мужской эстафеты на чемпионате Европы с Алексеем Слеповым приключился…
05.02.15 31045 Мишоловка, в яку попав Путін, захлопнеться 12 лютого.
Мишоловка, в яку попав Путін, захлопнеться 12 лютого. Гіпер-активність Керрі, Олланда і…