Вівторок, 17 лютого 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

duhovhoe

4E7D52AD CFD8 477E A875 7C08604AF913 w640 r1 sРосіяни не виступлять проти Путіна за жодних умов, попри очевидну шкоду його дій для Росії. Про це на сторінках видання The Moscow Times пише Лев Кадік.

Автор переконаний, що основою непохитності режиму Путіна у Росії є особлива психологія російського суспільства.

Більшість росіян перебувають у полоні пропаганди, яка зуміла переконати їх, що навколишній світ є ворожим до Росії і її єдиним порятунок є Путін, єдиний кому під силу спрямовувати країну у настільки складний час - пише Кадік.

"Мої співгромадяни вважають, що Путін знає, як керувати кораблем. Вони не вірять, що здатні керувати країною самотужки і не вірять тим, хто переконує їх у протилежному", - йдеться у матеріалі.

Автор вбачає у Росії ознаки тоталітарного, масового суспільства, громадяни якого почуваються безсилими та нездатними осмислити перебіг політичних подій і готові підтримувати Путіна на шкоду собі.

Підтримувати Путіна на шкоду собі
"Пересічний росіянин підтримує Путіна всупереч власним інтересам, ненавидить все "антиросійське" і немає жодного наміру щось змінювати. Він готовий "затягувати пояс", якщо його попросять", - пише Кадік.

Автор наголошує : провідну роль у формуванні такої ментальності росіян зіграла уміла пропаганда, яка переконує, що Росію з усіх боків оточують вороги.

"Звідси і походять захмарні рейтинги Путіна - з бажання людей, які відчувають себе оточеними ворогами, лишатись у безпеці".
Джерело: http://ukrainian.voanews.com

blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Thumbnail В Будапеште более полутора тысяч человек принимают участие в акции протеста против предстоящего визита в Венгрию президента России Владимира Путина.

Популярне на сайті

03.02.15 38163 ВАНГА ЗНАЛА, КОГДА ЗАКОНЧИТСЯ ВОЙНА В УКРАИНЕ
Политики не могут даже предположить, когда закончится война в Украине. А гражданам не…
05.02.15 35768 Российский биатлонист уронил флаг под ноги украинцу
На последних метрах мужской эстафеты на чемпионате Европы с Алексеем Слеповым приключился…
05.02.15 30472 Мишоловка, в яку попав Путін, захлопнеться 12 лютого.
Мишоловка, в яку попав Путін, захлопнеться 12 лютого. Гіпер-активність Керрі, Олланда і…