П'ятниця, 03 квітня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

vgyMQSXMzSA 300x223Це пов’язано зі ситуацією в регіоні.

Націоналістична партія Німеччини, очолювана депутатом Європарламенту Удо Фойгт, винесла в Бундестаг пропозицію провести в Калінінграді референдум про вихід зі складу Російської Федерації та приєднання до Німеччини.
Про це 1 квітня повідомляють німецькі ЗМІ, передають Патріоти України. “Питання про повернення Калінінградської області до складу Німеччини вже давно обговорюється в урядових колах ФРН.


Це наша історична територія. Унікальна територія, яка просто гине під урядом Калінінградській області. Така спадщина німецької науки, як Іммануїл Кант, залишився на території області. А його будинок знаходиться в зруйнованому стані. Місто заповнене руїнами сотень архітектурних пам’яток, що не реставруються “, – розповів Фойгт, додавши, що останки десятків тисяч загиблих німців також знаходяться на території області.
Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Thumbnail Боевики «ДНР» взяли под домашний арест своего главаря Александра Захарченко, а самопровозглашённого главу так называемой «ЛНР» Игоря Плотницкого вчера вывезли в Россию. Сообщает Война в Украине со ссылкой на...

Популярне на сайті

01.04.15 3158 Несподівано: Німеччина заявила про проведення в Калінінграді референдуму про вихід зі складу РФ
Це пов’язано зі ситуацією в регіоні.Націоналістична партія Німеччини, очолювана депутатом…
01.04.15 2344 Путин принял решение отступать
Потрясания мускулами, демонстрация военного потенциала России и истерики про ядерный…
02.04.15 2283 ТЕРМІНОВО!!! СУПЕРНОВИНА!!! Юрій Романюк
ТЕРМІНОВО!!! СУПЕРНОВИНА!!!Світова спільнота скасовує всі санкції проти Ірану! Нафта…