П'ятниця, 10 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

moskoviya 300x225У базі Верховної Ради з’явився текст законопроекту, яким пропонується заборонити застосування терміну “Росія” і його похідних щодо Російської Федерації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Згідно з документом Росію пропонується перейменувати у Московію. “Рекомендувати використовувати замість слова “Росія”, яке використовується в якості назви або синоніма Російської Федерації, та/або для позначення сучасної території Російської Федерації або її частини, історичну назву території сучасної Російської Федерації – “Московія”, – наголошується в документі. Назву “Росія” в застосуванні до РФ автор законопроекту пропонує Раді заборонити, оскільки воно є історичним надбанням України.

“Історична назва території України – неофіційне словесне найменування сучасної території України, яке пов’язане з певним періодом розвитку українського суспільства і має важливе історичне значення для України.

Під історичною назвою території України, в цьому законі, розуміється словесне найменування “Русь” і похідне від нього “Росія”, – наголошується в документі. За використання терміну “Росія” відносно Московії автор пропонує ввести кримінальну відповідальність, а саме штрафи до 1700 грн. Даний законопроект був внесений в Раду 3 липня під №2276а. Його автором є нардеп з фракції Радикальної партії Оксана Корчинська – дружина Дмитра Корчинського, лідера “Братства”, оголошеного Росією в розшук за підозрою в тероризмі.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Патрульные недавно созданной столичной полиции не позволили нетрезвому генералу сесть за руль автомобиля в Киеве. Пьяный офицер пытался сопротивляться, но полисмены его нейтрализовали. После этого...

Популярне на сайті

04.07.15 17271 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
01.07.15 6924 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.
08.07.15 6088 Як український “професор” радикально пояснив раша-оптимісту, що Керченського мосту не буде
Приводим полный текст ответа: Осторожно нецензурная лексика! «Я тебе щас кусочек…