Четвер, 09 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

antonyukГолова Державіаслужби Денис Антонюк написав генпрокуророві Віктору Шокіну заяву про незаконне відсторонення себе від посади через неправомірні, за його словами, дії одеського губернатора Міхеїла Саакашвілі.

Відповідний документ він опублікував на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України. У заяві Антонюк запевняє, що Саакашвілі за законом не мав права брати участь у засіданні комісії 26 червня, оскільки не є її членом. Він також стверджує, що Саакашвілі на засіданні лобіював інтереси компанії з турецьким капіталом “Атласджет Україна” з корупційних мотивів, оскільки за часів його президентства в Грузії саме турецький капітал “майже повністю окупував авіаційну галузь держави”.

Антонюк вважає, що за це Саакашвілі слід притягнути до відповідальності за спробу зловживання владою з метою отримання неправомірної вигоди. Відсторонений голова Державіаслужби також наполягає, що заяви одеського губернатора на засіданні комісії, а також після неї – на брифінгу за участі міністра інфраструктури Андрія Пивоварського і у програмі Шустер Live завдали йому моральних страждань і репутаційних втрат, які він оцінив у один мільйон гривень.

Крім того, Антонюк вважає, що його відсторонили від посади незаконно, оскільки жодних порушень він начебто не допустив, і попросив Шокіна провести перевірку відсторонення.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Российский чиновник, попавший в санкционный список Европейского Союза, прикинулся больным, чтобы попасть на территорию содружества, пишет немецкое издание Bild.

Популярне на сайті

04.07.15 17124 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
01.07.15 6880 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.
06.07.15 5119 У МВС озвучили перші «втрати» патрульної поліції в Києві
З 200 автомобілів нової української поліції в Києві, які вийшли на патрулювання 4 липня,…