Середа, 27 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

B 069PCUYAIOVR31Його зникнення спланували за тиждень.

Зникнення з публічного поля зору на цілий тиждень російського президента Росії Володимира Путіна стало темою номер один – для обговорення в російських та українських соціальних мережах. Відомий блогер zloy-odessit передбачає, що російський президент не може прийти в себе після важкої операції, повідомляють Патріоти України. «Що ж, якщо завтра Путін з’явиться на публіці, витанцьовуючи “яблучко” – то це звичайно буде номер, але поки слід підвести підсумки дня щодо новини про його таємничу хворобу.

Або, якщо бути точніше, повне зникнення першої особи держави з виду. Хоча, буквально пару годин тому прес-служба Кремля опублікувала фотографії, на яких президент Росії Володимир Путін розмовляє з главою республіки Карелія Олександром Худілайнену, нібито зроблені сьогодні – 11 березня. Але, як стало відомо, ці фотографії були зроблені під час зустрічі Путіна і Худілайнена ще тиждень тому – 4 березня! Ця нестиковочка додала масла у вогонь. Прес-служба Кремля навмисно затримала офіційне повідомлення про зустріч президента з главою Карелії на тиждень, навіщо? Невже ще тоді було зрозуміло, що президент нездужає? Якщо придивитися до фотографій, то можна помітити, що Путін постійно скошений на лівий бік, а обличчя сконцентроване в одному виразі, немов стримує емоції болю. Неможливо однозначно сказати, чим це викликано було, чи то манерою поведінки тіла в даній ситуації, чи то болями, а може і зовсім, частковим паралічем?
Але факт залишається фактом – з того моменту як були зроблені ці знімки Путін зник з публічного життя! Тиждень потому стає відомо, що Путін не полетить до Казахстану, отже справа аж ніяк не в банальному нездужанні. І якщо ще тиждень тому заготовлювалися матеріали для подачі в ЗМІ як “сьогоднішні”, то про проблему знали заздалегідь і рішення її намічалося не одномоментне. І тут спливає ще один, цілком логічний варіант – операція», – зазначив блогер.
Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Неочікувана зустріч з якимсь дуже знайомим обличчям очікувало автогонщика та волонтера по дорозі до фронту

Популярне на сайті

23.05.15 41282 Не ладится жизнь? Значит, вы нарушаете 7 законов Вселенной
Каждый раз, когда мы жалуемся на жизнь, нелишне вспоминать: это не мир несправедлив - это…
02.05.15 32755 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 22035 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…