Середа, 27 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

КИЇВ. 12 березня. УНН. На засіданні комітету ПАРЄ у Страсбурзі всі обговорюють, що сталося з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава української делегації у ПАРЄ, нардеп Володимир Ар’єв, передає УНН.
“На комітеті ПАРЄ порядок денний на другому плані. Всі обговорюють, що сталося з Путіним. Посилаються на якусь радісну інформацію з Ізраїля. Не виключено. Але так само можливо, що Путін просто грається у психологічні ігри, виписані у підручниках КДБ. Скоро про все дізнаємося. Може, просто середньовічні зали голандського сенату навівають думки про палацові перевороти”, — написав В.Ар’єв.
Як повідомляв УНН, президент Росії Володимир Путін скасував запланований на цьому тижні візит до Казахстану. Джерело Reuters в урядових колах Казахстану не виключає, що візит може бути скасовано через хворобу.


“Візит скасований. Схоже, що В.Путін захворів”, — заявив співрозмовник агентства в уряді Казахстану, який побажав залишитися невідомим.
Однак, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков вважає чутки про відставку І.Сечіна і хвороби В.Путіна "весняним загостренням".
Нагадаємо, чутки про проблеми зі здоров’ям у В.Путіна з’являються досить регулярно. У жовтні 2014 року в додатку до нью-йоркському таблоїду New York Post журналіст Річард Джонсон заявив, що у В.Путіна — рак підшлункової залози. Тоді прес-секретар президента Дмитро Пєсков спростував цю інформацію.

Джерело: http://www.unn.com.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Полом’я охопило базу військових у Читі. На місці працюють пожежники та військові. Про подію Патріоти України довідалися з повідомлення телеканалу «Інтер», котрий посилається на Чита.ру.

Популярне на сайті

23.05.15 41476 Не ладится жизнь? Значит, вы нарушаете 7 законов Вселенной
Каждый раз, когда мы жалуемся на жизнь, нелишне вспоминать: это не мир несправедлив - это…
02.05.15 32757 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 22037 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…