Четвер, 28 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

thumbnail 20150312181448nУкраїна має через два дні відвести важке озброєння і почати "політичний діалог". Про це заявив ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко, передає ТАСС. "У київської влади залишилося два дні, якщо не зраджує пам'ять, за умовами мінських угоди, щоб закінчити виведення всієї своєї техніки і важкого озброєння, і приступити до реалізації "політичної частини" домовленостей", - заявив він.

"Якщо вони цього не зроблять, тим самим зведуть нанівець всі обіцянки свого президента, покажуть неспроможність київської влади", - додав він. Як відомо, місія ОБСЄ констатує зменшення порушень режиму припинення вогню і спостерігає за відведенням важкого озброєння, однак не може підтвердити, чи залишається воно відведеним.
Джерело:http://fakty.ictv.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Після того, як Путін засекретив дані про втрати російської армії в мирний час, Міноборони може не спростовувати інформації у ЗМІ про смерті російських військовослужбовців – тепер достатньо сказати,...

Популярне на сайті

23.05.15 67701 Не ладится жизнь? Значит, вы нарушаете 7 законов Вселенной
Каждый раз, когда мы жалуемся на жизнь, нелишне вспоминать: это не мир несправедлив - это…
02.05.15 33023 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 22151 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…