Субота, 16 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

avianosec kuznecov 2Росіяни пишалися цим авіаносцем, але зроблений він був в українському Миколаєві.

Єдиний авіаносний крейсер Росії “Адмірал Кузнєцов” відправлений на ремонт, заявила прес-служба Північного флоту Росії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Подробности. “Судоремонтники спочатку проведуть доковий огляд корабля, за підсумками якого буде вирішуватися питання про обсяги ремонту”, – зазначили в прес-службі. Також відомо, що ремонт крейсера виконають фахівці 82-го судоремонтного заводу в Росляково Мурманської області.

Авіаносець “Адмірал Кузнєцов” є єдиним подібним кораблем у складі Військово-морського флоту в Росії. Він був побудований в українському Миколаєві, на Чорноморському суднобудівному заводі, і введений в експлуатацію ВМФ РФ в 1991 році.

Джерело: http://patrioty.org.ua

Останні новини

Thumbnail Навіть якщо подібні церемонії проходять без помпи, вони все одно дратують росіян. Ксав’є Беттель, прем’єр-міністр Люксембургу і онук російського композитора Сергія Рахманінова, зареєстрував гомосексуальний...

Популярне на сайті

02.05.15 27879 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 20795 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…
03.05.15 12821 РЕДЧАЙШИЕ ИСТОРИЧЕСКИЕ КАДРЫ
Уникальные фотографии нашей истории!