П'ятниця, 29 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

e8a5690e9872cb2349e5f82721a5c2fd XLНайближчим часом не виключено, що Івано-Франківський аеропорт складе конкуренцію Львівському.
Про це повідомив народний депутат України Олександр Шевченко за сьогоднішнім круглим столом, яким започатковано розробку міської програми: «Івано-Франківськ – інвестиційно привабливе, комфортне для бізнесу місто».

Представниця Міжнародної Торгової палати в Івано-Франківській області Марія Ткачук під час круглого стала розповіла про те, що Івано-Франківськ має всі підстави, щоб в майбутньому стати провідним логістичним центром Східної Європи, але перші запитання, які ставлять інвестори - це: які рейси має ваш аеропорт і яка транспортна інфраструктура регіно (якість автодоріг, відстані...)

“Ми хочемо з провідною українською авіакомпанією МАУ перевести авіарейси зі Львова до Івано-Франківська, і це вже майже вирішене питання. Ми готові надати компанії найвигідніші умови. Найближчим часом плануємо поставити на рейс літак до Відня і цим створимо конкуренцію літаку, який літає зі Львова, в якому квиток економ класу в останній день перед вильотом вартує 24000 гривень. Ми готові літати по собівартості - в обидві сторони квитки коштуватимуть близько чотирьох тисяч гривень. Хочу заявити, що всі розмови про те, що хтось заважає в Івано-Франківську працювати авіакомпаніям - повна нісенітниця. Я особисто в свій час писав листи з пропозиціями до всіх авіакомпаній, до лоу-костів, але в більшості випадків навідь відповіді не отримав. А ті хто каже про перешкоди - заявляю відповідально - приведіть в Івано-Франківськ хоча б один рейс - гарантую найвигідніші умови для авіакомпанії... Для наявності авіарейсів є лише одна перешкода - це платоспроможний попит", - заявив Олександр Шевченко.

Джерело: http://frankivchany.if.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Лідер бойовиків зазіхнув на населені пункти, які раніше були звільнені бійцями АТО. Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко заявив про свої наміри захопити міста Слов'янськ, Костянтинівку та...

Популярне на сайті

23.05.15 75835 Не ладится жизнь? Значит, вы нарушаете 7 законов Вселенной
Каждый раз, когда мы жалуемся на жизнь, нелишне вспоминать: это не мир несправедлив - это…
02.05.15 33416 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 22210 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…