П'ятниця, 29 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

images14Він пообіцяв пити воду з-під крану в Києві.

Проект «Питна вода з-під крану» буде крок за кроком реалізований у всіх районах столиці, починаючи з Оболоні. Про це в ефірі «Радио Вести» заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

«Не секрет, що воду у нас чистять хлором, методом із минулого століття. У європейських країнах уже давно від цього способу відмовилися, як від небезпечного. Тому ми реалізовуємо новітню програму з очищення води, придатної для пиття з-під крану, - зазначив Кличко. — Найближчим часом ми презентуємо запуск проекту, очисне обладнання та прослідкуємо, наскільки кияни будуть задоволені якістю води. Я на презентації особисто питиму воду з під крану. На кому ж експериментувати, як не на мерові?», — пожартував Кличко.

Міський голова зазначив, що першим районом, де мешканці отримають очищену за новими технологіями воду, буде Оболонський. «Технології, які застосовують на Заході, будуть впроваджені і в нас. Ми будемо поступово, крок за кроком, район за районом підключати киян до чистої води», — наголосив Кличко.

Джерело: http://socportal.info

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Лідер бойовиків зазіхнув на населені пункти, які раніше були звільнені бійцями АТО. Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко заявив про свої наміри захопити міста Слов'янськ, Костянтинівку та...

Популярне на сайті

23.05.15 75812 Не ладится жизнь? Значит, вы нарушаете 7 законов Вселенной
Каждый раз, когда мы жалуемся на жизнь, нелишне вспоминать: это не мир несправедлив - это…
02.05.15 33416 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 22210 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…