П'ятниця, 10 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

top photo 1Війна із Росією на Донбасі триває вже більше року. Втім, будь-якого прогресу не видно. Схоже на те, що конфлікт просто заморожується, а це – найгірший сценарій розвитку подій. Такої думки дотримується командир полку "Азов" Андрій Білецький. Він впевнений, що це просто буде знищувати і виснажувати країну рок за роком. І в цьому випадку РФ має всі шанси на перемогу.

Також Білецький вважає, що генералів, які заявляють, що в України неспівставний з Росією військовий потенціал, треба судити із позбавленням військового звання тому. Вони забувають про те, що у країни-агресора значно більша територія, на охорону якої вона має витрачати більшість своїх сил. Тому, наша держава, можливо, навіть знаходиться у виграші і має всі шанси перемогти і повернути втрачені території.

Як приклад, командир назвав дві Чеченські війни, в яких 2,5 мільйонна країна протистояла 120-мільйонній Росії і навіть виграла одну із них.

Джерело: http://akulamedia.com

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail В 8:40 на улице Ньютона в Харькове в момент утренней инкассации произошло разбойное нападение на отделение Новой почты, сообщил народный депутат, советник министра внутренних дел Антон Геращенко.

Популярне на сайті

04.07.15 17300 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
01.07.15 6931 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.
08.07.15 6347 Як український “професор” радикально пояснив раша-оптимісту, що Керченського мосту не буде
Приводим полный текст ответа: Осторожно нецензурная лексика! «Я тебе щас кусочек…