Вівторок, 14 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

lanioНародний депутат Михайло Ланьо розповів в ефірі “112 Україна” свою версію інциденту в Мукачеві, зазначають Патріоти України. Вона явно дисонує тому, що доповідав Мустафа Найєм.

Озброєні до зубів чоловіки, згідно заяви Ланьо, поз’їзджались щоб вирішити питання відпочинку в санаторії. “Командир батальйону та його помічник зайшли до мене в кабінет, всього чотири машини приїхали. Вони сказали, що їм потрібно для бійців АТО, щоб я допоміг їх влаштувати в санаторій. Я сказав, що будемо допомагати. У нас була нормальна розмова, і раптом ми почули постріл. Зайшов мій помічник і сказав, що у дворі застрелили якогось хлопця. Я запитав у командира, що там сталося, а він відповів: “Я ж вам казав, що люди, які приходять, трохи контужені”.

Я вийшов разом з ним, вони забрали тіло і поклали в багажник, а потім повернули на територію”, – повідомив Ланьо. Нардеп звіря, що з його боку провокацій не було: “Ніхто з моїх людей не провокував, я не знаю, хто там не стримався з” Правого сектора”. Після цього вони поїхали, і я вже чую, що була перестрілка з міліцією.” – додав чесний Ланьо. На питання про причетність до інциденту екс-нардепа Віктора Балоги він зазначив, що Балога фінансував закарпатський “Правий сектор”. “Але я не можу сказати, що він до цього (перестрілці, – ред.) причетний”, – заявив Ланьо.

Хоча сказав що експертна думка схиляється до цієї версії. “Я молю Бога, щоб командир не постраждав і тоді він може підтвердити мої слова”, – резюмував той, кого називають головним мафіозі Закарпаття.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Длившиеся десятилетие переговоры завершились во вторник, 14 июля, как и анонсировалось рано утром, историческим соглашением. Шесть крупных держав планеты достигли, наконец, договоренности с Ираном...

Популярне на сайті

12.07.15 59629 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
04.07.15 17929 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
08.07.15 8524 Як український “професор” радикально пояснив раша-оптимісту, що Керченського мосту не буде
Приводим полный текст ответа: Осторожно нецензурная лексика! «Я тебе щас кусочек…