Середа, 15 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

zitАктивісти “Правого сектора” спорудили блокпост на виїзді з Києва в районі “Академмістечка”, щоб перешкоджати в’їзду військової техніки для розгону акції протесту після перестрілки в Мукачевому.

Про це заявили представники “Правого сектора” на прес-конференції в Києві, повідомляють Патріоти України з посиланням на Подробности. “Блокпост вже побудований на житомирській трасі під Києвом. Ці блокпости будуються для того, щоб не пропускати військову техніку”, – сказав представник “Правого сектора”, відповідаючи на відповідне питання. Разом з тим, учасники пікету під будівлею Адміністрації президента формують групи для зміцнення блокпоста.

Повідомляється, що вже створений блокпост розташований на виїзді з Києва в районі “Академмістечка”. На даному блокпосту активісти “Правого сектора” нібито хочуть забезпечити проїзд учасників протестів, які мають намір приєднатися до пікетів, а також уникнути провокацій і в’їзду військової техніки до столиці.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail На форуме в США украинские министры просили американских инвесторов работать и пообещали, что сами тоже начнут. Но иностранцы предпочитают подождать реформ

Популярне на сайті

12.07.15 62001 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
04.07.15 17953 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
08.07.15 8568 Як український “професор” радикально пояснив раша-оптимісту, що Керченського мосту не буде
Приводим полный текст ответа: Осторожно нецензурная лексика! «Я тебе щас кусочек…