Субота, 18 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

turistiВ Україні закрилася найбільша туристична мережа “Гарячі тури”. Компанія з 12-річним стажем роботи і більше, ніж з 220 офісами по всій країні, більше не працює. А директор турагентства Ахмед Шеріф вкрав гроші клієнтів за тури і залишив країну. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Корреспондент.net. “У мережу (агентства” Гарячі тури. – ред.) входили центральний офіс і 216 агентств.

До початку військових дій на Донбасі вона налічувала близько 300 точок продажів. Але наприкінці червня директор компанії Ахмед Шеріф вкрав гроші туристів і втік з України. Це ті кошти, які туристи заплатили турагентам за тури. Останні, в свою чергу, передали ці кошти в центральний офіс, який повинен був передати гроші туроператорам. В результаті агентства мережі залишилися один на один з туристами”, – розповів власник одного з агентств, що входили в мережу “Гарячих турів” Олександр Антихович.

Ошукані клієнти відразу ж почали бити тривогу, коли не змогли виїхати за своїми путівками. “Гроші ми заплатили частинами – першу в квітні, другу на початку червня. За тиждень до вильоту я подзвонила в агентство з питанням, коли забрати ваучер. Відповідь була невиразна: ви летите чартером, квиток не потрібен, а путівку видамо пізніше. У наступні дні звучали пояснення, що завис сайт головного офісу.

І тільки за день до вильоту ми дізналися, що нікуди не летимо”, – поділилася Аліна Кравченко, що збиралася на відпочинок до Туреччини. За словами Антиховича, щоб зберегти репутацію, багато турагентств зі своєї кишені повторно оплачували тури для туристів. “Зараз велика частина агентств, які раніше входили в “Гарячі тури”, самоорганізовуються в нову мережу”, – зазначив він. Найбільша туристична франчайзингова мережа залишила тисячі українців без запланованого відпочинку. Всього, за його словами, турагентства мережі “Гарячі тури” понесли збитків на суму близько 15 млн грн.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Рoccийcкий пpoпaгaндиcт Дмитpий Киceлeв пocлe нeудaчи в Facebook зaвeл ceбe cтpaницу eщe и в Instagram. Аккaунт пoявилcя в пятницу, 17 июля.

Популярне на сайті

12.07.15 83688 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
04.07.15 18377 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
15.07.15 15854 В Україні закрилася найбільша туристична мережа: директор втік з грошима
В Україні закрилася найбільша туристична мережа “Гарячі тури”. Компанія з 12-річним…