Понеділок, 26 січня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

Дніпропетровська область переходить на спеціальний режим життєдіяльності для забезпечення безпеки на тлі погіршення ситуації в зоні АТО.

Як пише "УП", про це на своєму Facebook написав заступник губернатора Святослав Олійник.

За його словами, у Дніпропетровській ОДА відбулося засідання Ради оборони області за участю керівників всіх силових відомств.

"Прийнято ряд досить радикальних рішень щодо забезпечення безпеки області. Рішення, в тому числі, стосуються і цивільного населення для активізації пильності, а також власників приватних комерційних структур", - написав Олійник.

"Ми переходимо на спеціальний режим життєдіяльності, ключовим пріоритетом є безпека й обороноздатність регіону", - додав він.

Як відомо, президент Петро Порошенко заявив, що українські сили проводять спецоперацію проти тих, хто винен у обстрілі Маріуполя в суботу.

Раніше ЄС, США та НАТО звинуватили у обстрілах Маріуполя бойовиків та Росію. Спостерігачі ОБСЄ підтвердили, щомісто було обстріляне за районів, контрольованих бойовиками.
Джерело:http://vse.rv.ua/news/1422171144-dnipropetrovska-oblast-perehodit-na-specrezhim-bezpeki.html

blog comments powered by DISQUS back to top

Популярне на сайті

22.01.15 30420 У соцмережах знайшли винних у розстрілі тролейбуса (фото)
Журналіст Михайло Дворянчук навів докази того, що саме бойовики стріляли з міномета по…
20.01.15 14911 Подробности удара сил АТО: центр радиоперехвата ГРУ уничтожен, выжившие уходят из Донецка
Стали известны подробности мощного удара украинской артиллерии по "связистам" 154-й…