Понеділок, 26 січня 2015
  • Facebook

ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

223321 1Вся вина за кров, яка пролита в Україні, лежить на РФ, і росіяни повинні попросити в українців пробачення.

Про це у своєму Facebook написав російський журналіст Айдер Муждабаєв, коментуючи обстріл бойовиками Маріуполя, в результаті якого, згідно з оприлюдненими списками, загинули не менше 29 осіб.

Про це мені говорити складно, краще просто по пунктах.



1. Прізвище "Захарченко" і словосполучення "армія ДНР" в цій по-справжньому фашистській новині не повинна нікого вводити в оману. Та вона нікого, крім наших телезомбі, і не вводить; більше в світі таких дурнів немає.

2. Це - і пряма агресія, і навмисне створення нового осередку гуманітарної катастрофи. До речі, саме в Маріуполь багато жителів Донецька вивезли, рятуючи від війни, своїх рідних і дітей, але "братська" країна дістала їх і тут. Нещасних дітей стане ще більше (привіт Доктору Лізі).

3. Він думає, що доб'ється від Заходу переляку, зговірливості, поступок, а доб'ється ще більш крутих санкцій. Цих йому (нам) мало, ну, що ж. Доживемо, схоже, і до повного нафтового ембарго, і до швидкого зубожіння більшості громадян РФ.

4. Дуже шкода людей. І мирних жителів, і українських солдатів, багато з яких, по суті справи, теж мирні жителі - вирвані мобілізацією зі своїх будинків, відірвані від сімей. Шкода і російських солдат-строковиків, у яких наказ. Але - тільки їх. Терористи і найманці знають, на що йдуть, влаштовуючи бійню в іншій державі.

5. Вся вина і вся кров, яка вже є і ще проллється, - цілком і повністю на Росії, на нас, на мені. Ми повинні (і, впевнений, будемо) на колінах просити в українців вибачення за те, скільки зла натворили, яке горе несемо. Без гарантії, що пробачать.

Які ж ми суки ", - написав Муждабаєв
Джерело:https://ukr.media/politics/223321/

blog comments powered by DISQUS back to top

Популярне на сайті

22.01.15 30420 У соцмережах знайшли винних у розстрілі тролейбуса (фото)
Журналіст Михайло Дворянчук навів докази того, що саме бойовики стріляли з міномета по…
20.01.15 14911 Подробности удара сил АТО: центр радиоперехвата ГРУ уничтожен, выжившие уходят из Донецка
Стали известны подробности мощного удара украинской артиллерии по "связистам" 154-й…