Понеділок, 01 червня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

1416574887 4199Перший заступник керівника фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко зазначає, що у коаліції немає узгодженої позиції щодо питання особливого статусу територій у зоні бойових дій.

Як передає кореспондент УНІАН, про це депутат сказав у коментарі журналістам, відповідаючи на запитання щодо причин продовження консультацій у парламенті.

“Є неузгодженість позицій у коаліції щодо питання особливого статусу зони бойових дій. На даний момент фракції Радикальної партії, “Самопомочі” і “Батьківщини” не готові підтримувати цей законопроект, внесений президентом. Тому оголошена перерва і зараз збирається рада коаліції. Будемо намагатися знайти спільну позицію”, - сказав депутат.

Відповідаючи на уточнення, чи без цих фракцій вистачає голосів за дане питання, Кононенко висловив думку, що голосів вистачає, але в такому питанні необхідна єдність коаліції.

Депутат також уточнив, що йдеться і про відповідні постанову і законопроект, які стосуються даного питання. “Вони невід'ємні. Один закон без іншого не працює”, - додав Кононенко.

Як зазначив у коментарі журналістам лідер Радикальної партії Олег Ляшко, наразі у консультаціях із керівниками фракцій бере участь також секретар РНБО Олександр Турчинов. “Нас намагаються переконати і знайти компроміс у питанні голосування за ці закони”, - сказав депутат і додав, що Радикальна партія не підтримує дані законодавчі ініціативи, адже вважає їх “легалізацією російської окупації”.

На думку Ляшка, територіям потрібно надавати не особливий статус, а статус окупованих територій.
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Популярне на сайті

01.06.15 168 Яды кремлевских отравителей
Гельземий, полоний-2010, таллий, рицин, диоксин... Экзотические токсины, применявшиеся…
01.06.15 113 Путін в шоці: Третина росіян хочуть, щоб до влади в РФ прийшли … терористи з Донбасу
Мовляв, вони справжні патріоти Росії. Третя росіян підтримали прихід діячів з…
01.06.15 94 В ІТАЛІЇ ТРАГЕДІЯ - ЗІТКНУЛИСЯ ДВА ЛІТАКИ(ВІДЕО)
В небі над містом Торторето (Італія) внаслідок зіткнення двох надлегких літаків під час…