Субота, 23 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

10687291 711909358876838 2758638621935673143 oСьогодні Гройсман зробив все для того, щоб вирішення проблеми відкласти на потім. Коли треба підтримати ініціативу Яценюка чи Порошенка, він по 10 раз ставить питання на переголосування аж поки не набирається необхідна кількість голосів. А сьогодні, замість прийняти закон про реструктуризацію валютних кредитів в другому читанні і в цілому, Гройсман, порушивши всі можливі норми регламенту, придумав собі третє читання і відправив цей закон на доопрацювання. Тим самим пан Гройсман довів людей до того, що під стінами ВР запалали шини. Згадались часи Майдану. І це дуже добре, бо багато хто про них забувати почав.
"Закон далі буде розглядатись в комітетах за скороченою процедурою. І Рада повторно буде за нього голосувати."

Найцікавіше, що позицію Гройсмана підтримали немало депутатів, тому закон і відклали. Коли закінчилось засідання, всі вийшли в кулуари і тут кульмінація: всі тихенько в підвал, через підземний перехід в комітети, а звідти швиденько по дорогих Тойотах і Мерседесах, і додому. А в голові напевне думка: "Я ж народний депутат, я все знаю. Люди - то таке. Потерплять і розійдуться." У ВР, на жаль, дуже багато прихвостнів і щурів. Дуже шкодую, що не зняв їх, щоб ви могли бачити, однак на сайті ВР добре видно усі їхні обличчя. Я навіть закликав депутатів вийти через 4 під'їзд, щоб поспілкуватись з людьми, але у відповідь отримав "теплі слова" і злобні погляди.
Але є ще у ВР депутати, яким не соромно подивитись в очі тим, хто за нас голосував. І ми вийшли через 4 під'їзд, і ніхто на нас не кидався. Ми поспілкувались з людьми, пояснили, що відбувається і як будемо рухатись далі. Це наша відповідальність і ми маємо це розуміти. Так, люди ставлять сотні незручних питань, але від них не можна втікати в підвали, їх потрібно вислухати і спільно вирішувати проблеми.
Я переконаний, що реструктуризація валютних кредитів буде і спільно ми переможемо рішал і шулєрів у ВР. З перших днів я виходив до людей і буду виходити. З перших днів я займався цією проблемо і буду займатись нею далі, аж поки ми не вирішимо це питання. Адже в цій біді винне керівництво держави і держава повинна відповідати за те, що курс гривні обвалений і люди опинились в борговій ямі.
А тепер до Гройсмана, Кубіва і усіх, хто спричинився до того, що закон не проголосували в цілому. Люди вже дзвонять і цікавляться, де ви живете.
... я б радив вам добре задуматись...

Реструктуризація валютних кредитів.Сьогодні Гройсман зробив все для того, щоб вирішення проблеми відкласти на потім. К...

Posted by Володимир Парасюк on 21 травня 2015 р.
blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Thumbnail Існує кілька народних методів, що попереджають появу веснянок, ось деякі з них: - Протирайте обличчя кислим молоком. Якщо при цьому виникає легке печіння (кислота подразнює чутливу шкіру), то після процедури...

Популярне на сайті

02.05.15 31245 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 21707 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…
17.05.15 17161 Польща починає мобілізацію
Росія зробила те, чого поляки найбільше побоювалися і про що постійно попереджали Захід.