Понеділок, 01 червня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

016961366 30300Після публікації списку нев’їзних до РФ, політики Євросоюзу, які до нього потрапили, почали коментувати ситуацію. Частина з них сприйняла це за честь або винагороду.

Політики, які потрапили у "чорний список", почали активно коментувати заборону їм на в’їзд до РФ. Частина з них назвала це честю для себе. "Я нічого не знав про цей список. Але це робить мені честь, коли така тоталітарна система, як Росія, таврує мене як ворога тоталітаризму", - заявив виданню Bild німецький політик з партії Зелених Даніель Кон-Бендіт.
В такому ж ключі висловився і колишній міністр закордонних справ Чехії Карел Шварценберґ. "Коли я побачив інші імена (у списку - Ред.), я з’ясував, що опинився у дуже поважному товаристві. Я розглядаю це як винагороду", - заявив він в інтерв'ю інформагенції CTK, повідомляє AFP.

Європарламентарка від групи Європейської народної партії Анна Марія Корацца Більдт також написала у Twitter, що це викликає у неї гордість. "У мене є більше підстав пишатися, аніж боятися!", - зазначила вона та додала, що "путінський список - це підтвердження того, що я чиню правильно як парламентарка". "Я стоятиму навіть більше за народ України та боротьбу за мир і свободу, а також за (Надію - Ред.) Савченко", - написала Корацца Більдт. А її чоловік, колишній міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт, написав на своїй сторінці у Twitter: "Має бути відповідь ЄС на свавільний російський "чорний список".
Співголова групи Зелених у Європарламенті Ребекка Гармс заявила, що список нев’їзних складено безсистемно. "Справжня мішанина у "чорному списку" небажаних у Росії осіб", - написала вона у Twitter.

Джерело: http://www.dw.de

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Ті, хто виступають  проти, зникають без вісти.У Донецьку проходять повальні арешти ватажків бойовиків «ДНР» – до влади повертаються люди Януковича.

Популярне на сайті