Вівторок, 30 червня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

putin16 640x361Здавалося б, Росія мала радіти протестам у сусідній Вірменії: соціальні гасла, «братній» народ. Чим не продовження великої соціалістичної революції за права пролетарів? Але все одразу змінюється, коли компанія, котра експлуатує трудящих, виявляється російською, а будь-які протести в сусідських країнах Кремль автоматично розцінює, як загрозу своєму режимові.

Доля б’є Кремль на зовнішньополітичному поприщі, підкидуючи все нові і нові викликом. Намагання навколишніх народів жити вільно і мати гідну владу, не пов’язану корупційними «чеснотами» з російською владою. Адже корупція та шантаж є головними інструментами режиму Путіна, котрим він намагається управлятися на пострадянському просторі та і в середині країни теж, зазначають Патріоти України. Ось як про це та інше пише один з авторів «Радіо свобода».

Значна частина населених пунктів СРСР мали у своїй топоніміці згадки про переворот 1917 року. Українські міста, особливо на Лівобережжі, досі рясніють всіма цими проспектами «40-річчями Жовтня», вулицями «Революції», «Великого Жовтня», «Аврори», а подекуди ще можна натрапити й на пам’ятники «героям революції».

Незабаром, завдяки законам про декомунізацію, вони зникнуть із мап українських міст. А от столиця Російської Федерації Москва та головне місто Російської імперії Санкт-Петербург (тоді – Петроград) – зовсім не поспішають позбуватися революційної топоніміки. Ба більше, в Білокам’яній навіть подумують повернути назад на Луб’янку пам’ятник Феліксу Дзержинському, одному з організаторів листопадового заколоту. Все це виглядає доволі дивно, адже будь-який натяк на революцію в теперішній Росії – це саме те, чого страшенно боїться Володимир Путін.

Акція протесту у Москві

Акція протесту у Москві

 

Революція та контрреволюція

Коли в листопаді 1917 року більшовики скоїли переворот, вони обіцяли, що це не єдина така дія, а всю планету невдовзі очікує Світова революція.

Більшовицька Росія мала стати найбільшим експортером переворотів, проте якось з цим не склалося. Усі Ельзаські, Угорські та Баварські радянські республіки дуже швидко здулися, а потенційний похід на Індію самі більшовики визнали божевіллям та згорнули проект.

Після цього СРСР встановив дипломатичні зв’язки із «клятими буржуями» і радо користав з того. Згодом соціалістичний світ таки поповнився ще кількома республіками, після «визволення» від нацистів, а насправді – нової окупації країн Східної та Південної Європи, а також Кореї.

Пізніше керівництво Союзу спробувало провести кілька переворотів у країнах Латинської Америки та Азії, проте далеко не всі із них виявилися успішними.

Із ослабленням Радянського Союзу розпочався зворотній процес. Країни соцтабору в різний час пройшли через демократичні революції, аби скинути маріонеткову прокремлівську владу та позбутися спадку окупантів.

Декотрі проходять через це ще й досі. З кожним роком процес стає все ближчим до Білокам’яної. Україна, Грузія, Киргизстан, знову Україна, а тепер і Вірменія. Хай навіть протести в останній мають соціальний характер та майже не несуть чітких антиросійських меседжів – вони все одно лякають Путіна та його кліку.

Вони вже встигнули накоїти помилок, назвавши все технологією Заходу та втручанням Києва. У них цей страх дійшов до параної. Вони заразили ним 89% соціуму, постійно повторюючи мантру про стабільність, розхитування човна та руку Заходу у протестах проти диктаторів.

При цьому росіяни ще умудряються ображатися, що в Україні валять пам’ятники Леніну – чоловікові, котрий здійснив революцію в Російській імперії за гроші західних фондів і котрий дуже любив валити пам’ятники. Іронія, чи не так?

Акція протесту у Москві

Акція протесту у Москві

 

Бумеранг революції неодмінно повернеться в Росію

Росія майже століття тому запустила цей бумеранг революції і ось зараз в Кремлі майже фізично відчувають його наближення. Що от-от він повернеться в точку, з котрої його випустили і болісно вдарить в затилок, аби коло могло замкнутися. Аби вбити звіра в його лігві.

Весь хаос, усі страждання, все, що колись послала цим запуском у світ – усе повернеться Росії, аби врешті змогла переключитися на власні проблеми та відстати від сусідів, давши їм врешті спокій. Тоді країна зможе розібратися в собі, провести декомунізацію, переосмислити ціннісну систему і повернутися в лоно цивілізованих народів.

А поки є сили – Путін та його кліка втікатимуть від бумеранга, що є сили. Тільки він все одно застане їх зненацька і виб’є ґрунт із-під ніг. Закон бумеранга – нічого особистого.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Спроби купки депутатів та монархістів повернути до Росії резиденцію царської родини приречені Патріоти України вже писали, про ініціативу пітерського депутата і його звернення до Дому Романових, з...

Популярне на сайті

05.06.15 46822 Саакашвили 5 дней в роли губернатора Одессы: массовые увольнения и арест
Прошло 5 дней с того момента, как бывший президент Грузии Михаил Саакашвили был назначен…
02.06.15 20145 РЕПОСТ! В Москве взорвался ресторан с Януковичем и К: 3 погибших, 76 раненых! ВИДЕО
Взрыв в ресторане на юго-западе Москвы унёс жизни троих человек. Ранены много людей. Это…
06.06.15 14927 Огромный прокол Путина, в гумконвое РФ обнаружены российские десантники ФОТОФАКТ
Российская межрегиональная общественная организация ветеранов ВДВ и спецназа «Союз…