Субота, 04 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

mihПро це він заявив на зустрічі з керівниками цих підрозділів. Зокрема, мова йшла про управління взаємодії з правоохоронними органами, оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції, а також про відділ внутрішнього аудиту, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Заслухавши звіти керівників підрозділів про роботу за поточний рік, Саакашвілі зробив висновок, що “взагалі нічого не роблять”. Він зазначив, що в представлених доповідях відсутні конкретні факти розкритих порушень і чиновники “даремно відняли мій час”. “Розпустити за те, що ви взагалі нічого не робили …

Ми будемо спиратися на громадськість, знайдемо досвідчених аудиторів, бухгалтерів та інших фахівців, які займуться даними питаннями замість недбайливих чиновників”, – заявив голова ОДА. Саакашвілі підкреслив, що набагато більше довіряє чесним представникам громадянського суспільства, ніж кожному з доповідачів. Він сказав, що знайде кошти на оплату праці громадських діячів, і вони отримають відповідні повноваження, а головне – не дозволять обманювати людей. “У найближчий тиждень я пропоную одеситам назвати цих людей. Створимо комітет з 10 осіб, які займатимуться контролем і аудитом”, – заявив Саакашвілі.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Чи дійсно російсько-терористичні війська відступили від ключового опорного пункту оборони Маріуполя, чи затіяли чергову брудну гру, щоб виманити наші війська з Широкиного, залишається питанням....

Популярне на сайті

01.07.15 6521 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.
04.07.15 4416 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
01.07.15 1657 Вражає: Гаврилюк назвав, скільки геїв є серед нардепів (відео)
Нардеп Гаврилюк висловився про сексуальну орієнтацію своїх колег. Журналіст попросив…