Субота, 23 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

LuganskПотужні вибухи на західній околиці міста, на військовому полігоні в районі селища Олександрівськ.

Дорога з Луганська до передмістя понівечена танковими треками. Протягом місяців туди щоденно прямують танки та інша бронетехніка окупантів задля навчань новобранців.

Про справжню кількість зброї на полігоні можна лише здогадуватися, зазначають Патріоти України. 21 травня близько 15:00 жителі південних кварталів окупованого Луганська почули потужний віддалений вибух, а західна частина міста змогла навіть відчути вібрацію, повідомляє Інформатор.ЛГ. За попередніми даними вибух стався на військовому полігоні бойовиків «ЛНР» в районі селища Олександрівськ.

На даний момент звідти піднімається стовп чорного диму. За однією з версії причиною вибуху стала детонація снарядів. Звісно в місті шепочуться і про партизан. Прихільники «руського мира» зі страхом, патріоти – з надією.


Джерело: http://patrioty.org.ua

Останні новини

Thumbnail Існує кілька народних методів, що попереджають появу веснянок, ось деякі з них: - Протирайте обличчя кислим молоком. Якщо при цьому виникає легке печіння (кислота подразнює чутливу шкіру), то після процедури...

Популярне на сайті

02.05.15 31245 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 21707 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…
17.05.15 17161 Польща починає мобілізацію
Росія зробила те, чого поляки найбільше побоювалися і про що постійно попереджали Захід.