Субота, 23 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

kiselevМолдавський уряд вирішив не чекати, поки когось з громадян зазомбують російські пропагандисти.

Уряд Молдови схвалив законопроект, який фактично передбачає повну заборону мовлення в країні інформаційних та інформаційно-аналітичних передач російських телеканалів.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт уряду Молдови. “Законопроект спрямований на забезпечення захисту вітчизняного інформаційного простору від зовнішньої маніпуляції і пропаганди”, – наголошено в повідомленні. Документ передбачає, що програми інформаційно-аналітичного характеру повинні повністю вироблятися в Молдові, з них 80% мають бути румунською мовою.

Дозволяється передавати інформаційні та політично-аналітичні програми, випущені в державах-членах ЄС, США і країнах, які ратифікували Європейську конвенцію про транскордонне телебачення (Росія підписала Конвенцію, але не ратифікувала, – ред.). Документ передбачає застосування поетапного покарання для мовників, які порушили Кодекс про телебачення і радіо. Санкції передбачають штрафи в розмірі від 30 до 50 тис. леїв (від 1500 до 2500 євро), зупинення дії ліцензії на 30 днів або відкликання ліцензії

Джерело: http://patrioty.org.ua

Останні новини

Thumbnail Існує кілька народних методів, що попереджають появу веснянок, ось деякі з них: - Протирайте обличчя кислим молоком. Якщо при цьому виникає легке печіння (кислота подразнює чутливу шкіру), то після процедури...

Популярне на сайті

02.05.15 31245 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 21707 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…
17.05.15 17161 Польща починає мобілізацію
Росія зробила те, чого поляки найбільше побоювалися і про що постійно попереджали Захід.