Субота, 23 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

4A9223F3 13AD 41A7 BD36 2C33ADE9BE3A mw1024 s nРосія розгорнула на сході України обладнання, яке може бути використане для запуску ядерних боєголовок.

Про це заявив командувач військами НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав, передає агентство Bloomberg.

Брідлав зазначив, що немає "прямих доказів" того, що Кремль розгорнув ядерну зброю на Донбасі, але "це не означає, що цього не сталося". "Багато систем, які росіяни використовують для доставки ядерної зброї, є системами подвійного призначення - вони можуть бути або звичайні або ядерні - і деякі з цих систем розгорнуті", - сказав Брідлав. 

НАТО звинувачує президента Росії Володимира Путіна в умисній дестабілізації східноукраїнських областей після анексії Криму в минулому році. "Нам не потрібно робити які-небудь корективи наших ядерних сил. В першу чергу, у нас є захищений, безпечний і дуже здібний потенціал відповідного ядерного удару, і наше завдання - зберегти його", - сказав Брідлав.

Джерело: http://tsn.ua

Останні новини

Thumbnail Існує кілька народних методів, що попереджають появу веснянок, ось деякі з них: - Протирайте обличчя кислим молоком. Якщо при цьому виникає легке печіння (кислота подразнює чутливу шкіру), то після процедури...

Популярне на сайті

02.05.15 31245 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 21707 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…
17.05.15 17161 Польща починає мобілізацію
Росія зробила те, чого поляки найбільше побоювалися і про що постійно попереджали Захід.