Неділя, 12 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

savchВ результаті вживання водопровідної води під час тривалого голодування в московському СІЗО в нирках народного депутата України Надії Савченко утворилися великі камені. Про це заявила сестра Савченко Віра сьогодні на прес-конференції в Києві, посилаючись на адвокатів, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

Також, за словами сестри, Надія Савченко набрала вагу і на сьогодні вона важить 60 кг. “У нирках утворилися досить великі камені, і зараз це одна з великих проблем. Зараз вона важить близько 60-ти кілограмів”, – розповіла Віра.

Однак, сестра льотчиці додала, що Савченко все ще відчуває наслідки тривалого голодування. “Залишилися дві величезні проблеми після цього голодування, але, оскільки Надя не бажає про це говорити, тому я теж не буду”, – додала Віра. Адвокати Савченко і її сестра вважають, що нові звинувачення Слідчого комітету Російської Федерації стосовно народного депутата Надії Савченко у вбивстві журналістів спрямовані на психологічне залякування росіян. Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України висловлює категоричний протест у зв’язку з новими безпідставними та сфабрикованими російською владою звинуваченнями проти незаконно ув’язненої Надії Савченко. Також нагадаємо, Слідчий комітет Росії висунув нові звинувачення проти викраденої української військової льотчиці, депутата Верховної Ради Надії Савченко. Тепер російські слідчі стверджують, що українка вбила двох громадян РФ.

Як повідомив у Twitter один з адвокатів Савченко Микола Полозов, викрадену українку звинувачують саме у вбивстві російських громадян, а їхня професійна діяльність (журналістська – ред.) не фігурує. “У якийсь момент в СК зрозуміли, що загиблі журналісти перебували в Луганську на нелегальній основі і змінили кваліфікацію. Безпідставність, незграбність і очевидна неспроможність звинувачень тільки зміцнить позиції України в переговорах з обміну”, – зазначив він. Додамо, раніше Слідчий комітет Росії не дозволив закрити справу проти української льотчиці, а також розглядати його в Москві у форматі суду присяжних.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail В окупованій Горлівці відбувся напад на автомобіль місцевої комендатури».

Популярне на сайті

04.07.15 17532 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
08.07.15 7664 Як український “професор” радикально пояснив раша-оптимісту, що Керченського мосту не буде
Приводим полный текст ответа: Осторожно нецензурная лексика! «Я тебе щас кусочек…
01.07.15 7053 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.