Понеділок, 20 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

uПротягом 19 липня ситуація на сході України залишається стабільно неспокійною. Російськими брехливими засобами масової інформації поширена “сенсація”, що нібито бандформування псевдореспублік відводять озброєння, навіть “калібру менше 100 мм”, від лінії розмежування. Але така інформація супроводжувалася черговими обстрілами позицій сил АТО із заборонених Мінськими домовленостями калібрів артилерії й танків.

Особливо, з мінометів калібру 82-мм, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр АТО. Також зазначимо, що все озброєння, зазначене у Мінських домовленостях, давно відведене силами АТО на визначені відстані, про що неодноразово повідомляв прес-центр АТО та вітчизняні журналісти. Щодня на окупованих територіях Донецької та Луганської областей зростає невдоволення відвертим бандитизмом та вбивствами. Цивільні мирні громадяни знають, що саме проросійські бандформування причетні до обстрілів жилих кварталів населених пунктів та міст Донбасу.

Протягом дня позиції сил АТО зазнали обстрілів із забороненої зброї поблизу н.п. Опитне, Авдіївка, Кірово, Березове, Яснобродівка, Курдюмовка, Первомайське, Новотроїцьке, Піски, Станиця Луганська, Красногорівка, Лозове, Миколаївка. Найчастіше обстрілювали (понад 20 разів) позиції українських військових поблизу Мар’їнки. Захисники України відповідали зі стрілецької зброї.

Вчергове наголошуємо – позиції сил АТО розміщені поза межами населених пунктів, щоб убезпечити життя мирних мешканців від злочинних діянь проросійських злочинців. Захисники України, суворо дотримуючись Мінських домовленостей, стійко утримують оборонні рубежі та готові до будь-якого розвитку подій.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Захарченко вынужден был узаконить закрытие СМИ, сообщающих об обстрелах террористами городов и проблемах в ДНР В ДНР определились с отношением к СМИ. Подписав «закон» о прессе, А. Захарченко как бы...

Популярне на сайті

12.07.15 91328 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
04.07.15 18577 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
15.07.15 16737 В Україні закрилася найбільша туристична мережа: директор втік з грошима
В Україні закрилася найбільша туристична мережа “Гарячі тури”. Компанія з 12-річним…