Вівторок, 28 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

timati 12Керівник Одещини написав на своїй сторінці у Фейсбук: “Тим, хто порівнює прагнення України до свободи та незалежності з наркоманією – не місце на українських сценах”, передають Патріоти України.

“Вважаю Ібіцу кращим клубом Європи та однією з найбільших пам’яток Одеси. І оскільки я за вас вболіваю, не розумію як ви могли запросити Тіматі, який повністю виправдовує російську агресію та називає Україну “молодшим братом”, який запив та почав вживати наркотики. Не кажучи вже про те, що це – кращий друг Кадирова, у якого руки по лікоть у крові українців на Донбасі.

Я вітаю приїзд російських туристів до Одеси, був би щасливий побачити тут Макаревича, ДДТ, Земфіру, яка відкрито підтримувала Україну, із задоволенням відвідаю концерт BG, але буду наполегливо радити прикордонній службі не впускати прибічників Путіна на вільну українську землю”, – написав він. Нагадаємо, виступ російського співака має відбутися 21 серпня.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Третій рік поспіль Україна потрапляє до переліку країн, уряди яких намагаються покласти край торгівлі людьми, однак ці зусилля недостатні, а кількість жертв і надалі залишається високою. Про це...

Популярне на сайті

12.07.15 96068 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
24.07.15 30865 Путин выдвинул ультиматум
Итак, Путин созрел до своей козырной карты. Долгие-долгие размусоливания, стрельба и…
25.07.15 23649 САМОЛЕТ НАД ЧЕРНЫМ МОРЕМ В 2001 ГОДУ СБИЛА РОССИЯ. А КУЧМА ПРИКРЫЛ ПУТИНА
Что мы знаем о катастрофе над Чёрным морем 4 октября 2001 года - это «тяжёлая…