Вівторок, 28 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

sevastopol 640x424Сьогодні, 26 липня, в головній бухті окупованого Росією Севастополя відбувся військово-морський парад за участю кораблів, авіації, з театралізованим шоу та показовими виступами морпіхів.

Під час таких показових стрільб сталася позаштатна ситуація, під час якої запущена ракета відразу ж розділилася на кілька частин, які виписуючи в повітрі зіг-загі, звалилися прямо біля берега, зазначають Патріоти України.

Як повідомляють російські ЗМІ жертв серед мирного населення, на щастя, немає. Нагадаємо, останній рік збройні сили Росії супроводжують численні форс-мажори. На показових шоу ламаються новітні розробки (вогнемет «Буратіно», танк «Армата»).

Терплять катастрофу численні літаки ВПС, негаразди на підводному та надводному флоті. Прикрий випадок в Севастополі органічно доповнює цей ряд.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Третій рік поспіль Україна потрапляє до переліку країн, уряди яких намагаються покласти край торгівлі людьми, однак ці зусилля недостатні, а кількість жертв і надалі залишається високою. Про це...

Популярне на сайті

12.07.15 96068 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
24.07.15 30865 Путин выдвинул ультиматум
Итак, Путин созрел до своей козырной карты. Долгие-долгие размусоливания, стрельба и…
25.07.15 23649 САМОЛЕТ НАД ЧЕРНЫМ МОРЕМ В 2001 ГОДУ СБИЛА РОССИЯ. А КУЧМА ПРИКРЫЛ ПУТИНА
Что мы знаем о катастрофе над Чёрным морем 4 октября 2001 года - это «тяжёлая…