Вівторок, 28 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

mak3Кількість постраждалих може збільшитися. З гуртожитку, де зупинилися студенти, досі продовжують вивозити хворих з ознаками отруєння, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель. За останніми даними, серед госпіталізованих студентів 48 осіб із Санкт-Петербурзького морського технічного університету і 19 з Єкатеринбурга.

Стан деяких з них оцінюється як середньо-тяжкий. Перші постраждалі забили тривогу 25 липня ввечері. Кілька студентів відчули себе погано – у них з’явилися нудота, різі в животі, блювота і пронос. Вже о 22:29 в місцеве управління МНС передали інформацію про те, що 29 чоловік у віці від 17 до 20 років госпіталізовані з гуртожитку, розташованого на вулиці Єфремова.

Студентів возили в лікарні окупованого міста всю ніч, госпіталізація продовжилася і вранці неділі. До 12 год дня в інфекційній лікарні Севастополя виявилися 67 осіб. “Де і чим отруїлися студенти, буде відомо не раніше ніж о 10 ранку 27 липня. Зараз взяті аналізи для експертизи “, – заявили в МНС Севастополя. Однак в ході опитування студентів та керівників груп з’ясувалося, що всі вони харчувалися в кафе “Червоний мак”, яке за контрактом надавало їм триразове харчування. Таким чином, первісна версія про можливе отруєння в поїзді виявилася неспроможною.

Студенти прибули на практику в різний час. Учні з Санкт-Петербурга приїхали 23 липня, а з Єкатеринбурга прилетіли літаком півтора тижні тому. До того ж 12 осіб з петербурзької групи відразу виїхали на екскурсію в Ялту, і всі вони в повному порядку. Учні прибули до Севастополя, щоб відвідати місцеві суднобудівні верфі.

Практику для студентів забезпечує агентство “Геліос”. Групи молодих людей зупинилися в гуртожитку на вулиці Єфремова, а харчування за контрактом організували в кафе “Червоний мак”. Тим часом, керівники груп заявили, що їжа не викликала у них ніяких сумнівів. За їхніми словами, всі страви були смачними і свіжими.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Третій рік поспіль Україна потрапляє до переліку країн, уряди яких намагаються покласти край торгівлі людьми, однак ці зусилля недостатні, а кількість жертв і надалі залишається високою. Про це...

Популярне на сайті

12.07.15 96068 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
24.07.15 30865 Путин выдвинул ультиматум
Итак, Путин созрел до своей козырной карты. Долгие-долгие размусоливания, стрельба и…
25.07.15 23649 САМОЛЕТ НАД ЧЕРНЫМ МОРЕМ В 2001 ГОДУ СБИЛА РОССИЯ. А КУЧМА ПРИКРЫЛ ПУТИНА
Что мы знаем о катастрофе над Чёрным морем 4 октября 2001 года - это «тяжёлая…