Вівторок, 28 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

morskaya pehota1Бійців в Широкиному замінять підрозділи морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. «Обстановка в районі Маріуполя перебуває під контролем штабу АТО.

З метою зміцнення сил, які забезпечують охорону Маріуполя, на бойове чергування заступають підрозділи морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Підрозділи «чорних беретів» повністю укомплектовані особовим складом, озброєнням, технікою і пройшли бойове злагодження», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що підрозділи МВС згідно з планом ротації виводяться в райони відновлення боєздатності. «Надалі вони будуть виконувати завдання за призначенням. Ведення оборони на передньому краї є завданням Збройних Сил», – заявив в Генштабі. У Генштабі заявили, що заяви щодо відведення підрозділів АТО з передової є провокацією, не відповідають дійсності і спрямовані на дестабілізацію ситуації в Україні.

Раніше сьогодні народний депутат Семен Семенченко повідомив, що бійцям «Донбасу» зачитали розпорядження командувача сектором «М» про виведення з Широкино Донецької області. Крім того, він заявляв, що ряд підрозділів, у тому числі і «Донбас», можуть вивести із зони АТО.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Третій рік поспіль Україна потрапляє до переліку країн, уряди яких намагаються покласти край торгівлі людьми, однак ці зусилля недостатні, а кількість жертв і надалі залишається високою. Про це...

Популярне на сайті

12.07.15 96068 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
24.07.15 30868 Путин выдвинул ультиматум
Итак, Путин созрел до своей козырной карты. Долгие-долгие размусоливания, стрельба и…
25.07.15 23651 САМОЛЕТ НАД ЧЕРНЫМ МОРЕМ В 2001 ГОДУ СБИЛА РОССИЯ. А КУЧМА ПРИКРЫЛ ПУТИНА
Что мы знаем о катастрофе над Чёрным морем 4 октября 2001 года - это «тяжёлая…