Четвер, 06 серпня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

putin1Росія хоче повернути Крим так, щоб зберегти обличчя. Олег Пономар, політичний оглядач, розмістив про це допис “Кілька слів про Крим” на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

“Дуже важливо, що Туреччина, яка до цього трохи невиразно висловлювалася, нарешті назвала речі голосно, чітко і своїми іменами. Що дуже-дуже важливо, враховуючи зв’язок Туреччини з Кримом, відносини з Росією, стратегічне розміщення Туреччини-члена НАТО в регіоні”, – пише Пономар.

“Ердоган заявив, що протягом всієї історії кримські татари піддавалися депортації та репресіям. Успіх, за його словами, полягає в збереженні єдності, тому Туреччина не визнає і не визнаватиме приєднання Криму до Росії. Крім того, він нагадав учасникам форуму, що забезпечення безпеки кримськотатарського населення є головним завданням для Туреччини, і пообіцяв і надалі надавати йому підтримку. Я на великій прес-конференції говорив про те, що Крим Росії доведеться повертати. Але Росія хоче його повернути так, щоб зберегти обличчя перед своїм внутрішньоватним електоратом.

Тому і будуть запускатися на пробу громадської думки, а також реакції Заходу різні” закидухи” – спільне управління України і Росії, демілітаризована зона під управлінням ООН, вільна економічна зона за прикладом Гонконгу на 50 років, наприклад, управління ОБСЄ і так далі і тому подібне.

Що вам підкаже ваша фантазія. Будь-яка “обгортка” аби не обробитися прилюдно. Тому, дорогі наші кримськотатарські брати і українські патріоти Криму, тримайтеся! Рано чи пізно Крим буде Україною. І я думаю, що раніше, ніж багато хто думає”, – підсумував він.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Ключовий кредитор України, Міжнародний валютний фонд, прогнозує зростання курсу національної валюти до долара США до 25,5 грн за долар до 2020 року. Про це йдеться в оновленій доповіді Фонду,...

Популярне на сайті

04.08.15 14217 Павел Дуров уничтожил контакт, и обьявил о создании соцсети "Путин Хуйло"
Павел Дуров, в телефонном разговоре с журналистами «Диванной сотни» сообщил о создании…
03.08.15 8895 Росія знайшла собі нового “головного ворога” замість України
Російська телепропаганда нав’язує широким масам образ “зовнішнього ворога”. Однак тепер…
03.08.15 4172 Нарешті: Путін зрозумів, що Крим доведеться повернути Україні
Росія хоче повернути Крим так, щоб зберегти обличчя. Олег Пономар, політичний оглядач,…