Четвер, 06 серпня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

terРосія “закрутила гайки” бойовикам “ЛНР” та “ДНР”. За інформацією з джерел наближених до силових структур самопроголошених республік, через брак коштів бойовики змушені продавати вилучену під час проведення обшуків зброю. Про це пише Дмитро Снєгирьов у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

Тотальна недостача коштів відчувається в окупованому Перевальську Луганської області, де бойовики у відкриту торгують гранатами, пістолетами та автоматами. Розпродають навіть ту зброю, яка була вилучена днями на складах заводу шарикопідшипників в населеному пункті Бугаївка Перевальского району. Нагадаю, там було знайдено 5 автоматів, 4 протитанкові і три протипіхотні міни, більш 46 тисяч набоїв різного калібру, 6 пострілів до підствольного гранатомету, 42 постріли до РПГ-7, 144 постріли до станкових гранатометів, 166 ручних гранат, 7 реактивних гранат і димові шашки.

Стартова ціна зброї наступна – від 200 грн за РГД, до 1450 – за ПМ. За оптову партію “коробейники” видають бонус набоями. На місцевих блокпостах пропускають людей за 2-3 пляшки горілки або за продукти харчування. Судячи з усього, криза у “захисників Новоросії” настає “весомо, грубо, зримо”.

“Внутрішні резерви” поповнення обігових коштів бойовиків у вигляді “віджима” майна практично вичерпані. Фінансування з Росії суттєво скорочено. Сукупність цих факторів змушує бойовиків шукати “альтернативні” джерела надходження грошей у вигляді продажу вилученої у населення і конкурентів зброї.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Ключовий кредитор України, Міжнародний валютний фонд, прогнозує зростання курсу національної валюти до долара США до 25,5 грн за долар до 2020 року. Про це йдеться в оновленій доповіді Фонду,...

Популярне на сайті

04.08.15 14440 Павел Дуров уничтожил контакт, и обьявил о создании соцсети "Путин Хуйло"
Павел Дуров, в телефонном разговоре с журналистами «Диванной сотни» сообщил о создании…
03.08.15 8905 Росія знайшла собі нового “головного ворога” замість України
Російська телепропаганда нав’язує широким масам образ “зовнішнього ворога”. Однак тепер…
03.08.15 4179 Нарешті: Путін зрозумів, що Крим доведеться повернути Україні
Росія хоче повернути Крим так, щоб зберегти обличчя. Олег Пономар, політичний оглядач,…