Понеділок, 25 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
616483 w 300
Глава Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що глави незаконних республік "ДНР" та "ЛНР" Ігор Плотницкий та Олександр Захарченко є "всіма визнаними". Про це він заявив на телеканалі "Россия 1".

Як доказ цього він посилається на їхні підписи у Мінському протоколі.

"Нагадаю, нинішні лідери - Олександр Захарченко та Ігор Плотницкий - всіма визнані. Це так, хоча б тому, що вони підписали мінські домовленості, які, в свою чергу, були схвалені Радою Безпеки ООН. Прізвища цих людей закріплені в консенсусному документі Ради Безпеки ООН . Більш того, на підготовчих етапах в рамках Контактної групи, коли Луганськ і Донецьк призначили своїх повноважних представників. А зараз - "подавай нам Захарченко, подавай Плотницького" - значить, ці люди мають якесь легітимне значення для Києва", - сказав Лавров.

http://gazeta.ua

blog comments powered by DISQUS back to top

Останні новини

Thumbnail По предварительным данным, в результате ракетного удара погибли по меньшей мере пять человек.Военно-воздушные силы Колумбии нанесли удар по позициям ультралевой повстанческой группировки ФАРК на...

Популярне на сайті

02.05.15 31972 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 21830 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…
17.05.15 17393 Польща починає мобілізацію
Росія зробила те, чого поляки найбільше побоювалися і про що постійно попереджали Захід.