Четвер, 28 травня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

У соціальних мережах поширюється звернення американського байкера «Ride Or Die Hard!» («Жени Або Помри Важко!») до російського байкера Олександра Залдостанова-«Хірурга», відомого своєю палкою прихильністю до Путіна та його агресивної політики щодо України. Як відомо, Залдостанов народився у Кіровограді 19 січня 1963 року, але, на жаль, своєю антиукраїнською діяльністю знеславлює наше місто. Тож, нижче наведене послання засвідчує, як зарубіжні байкери ставляться до цього «рядженого» палкого путінця.

«Пишу тобі це послання, не знаю, може якось через перепост і дійде.Ознайомився з твоїми глибокими думками щодо Сталіна і яку велику країну він відгрохав, на залишках якої, за твоїми словами, усі живуть. І я зрозумів, який же ти все-таки патріот своєї, побудованої на черепах твоїх співвітчизників, знищених Сталіним, країни. Так от знаєш, як справжній байкер, не люблю і не сприймаю я лукавства у будь-якій формі та способі. Не прийнято це у нашому середовищі. А тому настійно рекомендую тобі й групі твоїх шанувальників позбутися всіх «Харлеїв», поскільки продукт це піндоський. З любов'ю і гордістю кожен байк зібрано вручну американськими робітниками, де кожен двигун має клеймо майстра, який індивідуально його зібрав. А то якийсь несправжній патріотизм виходить. Також відмовтесь від японських, італійських і німецьких крузерів, якщо такі є у вас. Адже – фашистсько-самурайско-нацистський продукт! Діди, не забувай, проти них воювали! Де повага до дідів? Туди ж йдуть переробки «Дніпра» як жидобандеровської марки. А садіть свої дупи на «Урали», «Восходы» та інший совковський металобрухт, який півдня їздить, а два дні його треба лагодити. Ваш зовнішній вигляд, зкопійований з образу американських байкерів, теж є актом непатріотичним і голімим плагіатом. Замість шкіряних курток і жилетів одягайте косоворотки і ватники. Знімайте американо-ковбойського стилю шкіряні з металевими акцентами чоботи і надягайте кирзачі.

Тому що коли справжні байкери – ветерани в'єтнамської війни в Америці цю культуру формували, байкери на радянських «Уралах» з коляскою картоплю на базар продавати возили. Ось і дотримуйся традицій – чому ж ти під піндосів «косиш»? Хочеш бути як «hell's Angels» («Ангели пекла»)? Тобі з такими моральними якостями до них дуже далеко. Вони з такими як ти won't ride together (не будуть їздити разом). Назвався грибом – лізь у кошик! А то вирядився як піндос і за базар як би не відповідаєш! Actions speak louder than words! (Дії говорять гучніше, ніж слова!). Такі подвійні стандарти у середовищі справжніх, а не ряджених байкерів, неприпустимі і не схвалюються братством».

Василь Даценко

Джерело: http://akulamedia.com

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Популярне на сайті

23.05.15 51894 Не ладится жизнь? Значит, вы нарушаете 7 законов Вселенной
Каждый раз, когда мы жалуемся на жизнь, нелишне вспоминать: это не мир несправедлив - это…
02.05.15 32851 У 1187 Р У ІПАТІЇВСЬКОМУ ЛІТОПИСІ ВПЕРШЕ З'ЯВИЛОСЬ СЛОВО "УКРАЇНА"
Колись територія від "Сяну до Дону" звалася Київською Руссю. Однак Вже у 1187 р у…
08.05.15 22080 Угадайте, с кем застукал вчера Фирташа?
Был вчера в Вене, прилетел туда с братом на один день. Не подумайте, что к Фирташу. Но по…